2020-09-14 14:28:28• hírek • Bede Emőke

Jerusalema: táncos mozgalomhoz csatlakoztak a köztisztaságért felelős vállalat dolgozói

A dél-afrikai DJ-producer, Master KG és az ugyancsak dél-afrikai énekesnő, Nomcebo nevével fémjelzett dal, a Jerusalema a 2019-es év végén jelent meg, a hozzá tartozó videóklipet pedig azóta már több mint 134 millióan nézték meg. A zeneszám amellett, hogy a toplisták élére került, egy táncos mozgalmat, vagy divatos szóval élve kihívást is elindított, melyhez mostanra számos profi és amatőr csapat, baráti társaság, illetve munkahelyi közösség csatlakozott szerte a nagyvilágból.

A tánckihívás nemrégiben a bukaresti 4-es szektor köztisztaságért felelős vállalat, a Totul Verde SA csapatát is megihlette. A közel 100 dolgozó a messziről is felismerhető zöld egyenruhát felöltve, seprűvel felszerelkezve adja elő az eredeti klipben látható koreográfiát.
 


Egyébként nem ők az egyetlenek, akik Romániából csatlakoztak a felhíváshoz, hiszen kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt a Temes Megyei Katasztrófavédelem tűzoltói is látványos videóval rukkoltak elő, melyet természetesen a közösségi oldalra is feltöltöttek. A szinte teljes felszerelésben előadott tánc nem kis sikert aratott: mostanra már több mint 47 ezer lájkot és szivecskét nyomtak rá a felhasználók, a hozzászólások száma pedig már a 3 ezerhez közelít. Az ő táncukat ide kattintva lehet megtekinteni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: